Franceză într-un Flash (clasic): Pissaladi Amperculre

Franceză într-un Flash (clasic): Pissaladi Amperculre ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Franceză Într-O Clipă: Pissaladi Cataplirre Paste, Franceză într-un Flash (clasic): Profiteroles, și Franceză într-un Flash (clasic): Coq au Riesling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 475 F. modelați aluatul în bilă și puneți-l într-un castron mediu acoperit ușor cu ulei de măsline sau spray antiaderent. Se acoperă bine cu plastic și se lasă deoparte la temperatura camerei.
Combinați fileurile de hamsii și laptele într-un castron mic și lăsați-le deoparte.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaia saut de 12 inci cu fundul greu și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ceapa și condimentați după gust cu sare. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent până se rumenesc, aproximativ 40 de minute. Dacă ceapa începe să devină neagră, amestecați o lingură de apă și continuați să gătiți.
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Rulați aluatul pe suprafața de lucru bine făinată cu sucitor într-un cerc uniform de aproximativ 12 inci în diametru și 1/2 inci grosime.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Răspândiți ceapa uniform pe suprafață, lăsând o margine de un inch.
Clătiți ușor hamsiile în apă curentă. Împrăștiați hamsii, măsline și crenguțe de cimbru pe suprafața pizza (Vezi nota) condimentați ușor cu sare (hamsiile și măslinele sunt sărate) și stropiți cu lingura rămasă ulei de măsline.
Coaceți până când crusta este aurie, umflată și crocantă, aproximativ 15 minute.