Franceză într-o clipă( vacanță): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită

Franceză într-o clipă( vacanță): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită
Franceză într-o clipă (vacanță): caviarul de ardei roșu în anghinare refrigerate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare kosher, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului la 6 inci sub broiler. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați anghinare într-o oală mare și scufundați-vă în suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Apă sărată. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand tulpinile de anghinare sunt fragede, iar frunzele se indeparteaza usor din anghinare, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați anghinarea cu susul în jos într-o strecurătoare așezată peste castron și dați-o la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tapetați foaia de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați ardeii grași pe foaia de copt și fierbeți timp de 30 de minute, rotind o dată la 8 până la 10 minute. Odată ce ardeii sunt prăjiți, așezați într-un castron mare de sticlă și acoperiți bine cu folie de plastic. Se răcește la temperatura camerei. Odată răcit, îndepărtați pielea și semințele. Pat carnea de piper prăjită se usucă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți ardeii prăjiți și ingredientele rămase în vasul robotului de bucătărie. Procesați până la neted, aproximativ 2 minute. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați fiecare anghinare răcită pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Îndepărtați frunzele cele mai interioare și sufocați cu linguriță. Umpleți cavitatea cu caviar de ardei roșu răcit. Repetați pentru toate jumătățile de anghinare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
CaviarCaviar
9
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și garnisiți cu piper negru suplimentar și fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fleur De SelFleur De Sel
10
Serviți imediat cu baghetă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista