Franceză într-o clipă: easy Awesome vinete Tian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 560 calorii, 20g de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano reggiano, vinete, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete, Franceză într-o clipă: ușor de dovleac-arțar mic dejun souffl 6s, și Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați vinetele în runde de 1/2 inch. Aruncați vinetele cu sarea într-o strecurătoare mare și lăsați să stea și să se scurgă în chiuvetă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Preîncălziți cazanul. Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, usturoiul și piperul. Fără a clăti vinetele, aruncați-le cu vinaigreta și lăsați-le la marinat timp de 15 minute. Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie mare de copt antiaderentă (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi). Se fierbe timp de 12 minute. Întoarceți feliile de vinete cu o spatulă. Se fierbe încă 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați 2 linguri de sos marinara în fundul fiecăruia dintre cele 4 feluri de mâncare rotunde gratinate. Împărțiți feliile de vinete între cele 4 feluri de mâncare. Completați fiecare fel de mâncare cu 1/4 cană de sos marinara. Apoi împărțiți bucățile de mozzarella între cele 4 feluri de mâncare și, în final, Parmigiano Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt cu margini pentru a prinde orice scurgeri și coaceți timp de 30 de minute până când sosul marinara clocotește și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați tianii să se odihnească timp de 10 minute.
7
Stropiți cu 1 linguriță de sos pesto per tian și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată