Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două mustar Cr Aproximme fra 8che

Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două mustar Cr Aproximme fra 8che
Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două muștar Cr fra fra fra fra fra ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 634 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, linte du puy, pătrunjel cu frunze proaspăt plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Franceză într-o clipită: Chaussons Aux Pommes cu scorțișoară Cr Corincme fra Corincche, Franceză într-o clipă: Cupcakes Cr Aproxumme fra Aproxche cu glazură de lavandă Provence, și Franceză într-o clipă: Bernadette ' s Poisson, la Cr, la pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face linte. La foc mediu-mic, saut saut morcovi și șalotă în 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați-le cu frunzele de cimbru, sare și piper și gătiți timp de 5 minute, până când sunt doar transpirați și moi și parfumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați lintea și condimentați din nou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
LinteLinte
3
Creșteți căldura la mare și turnați vinul alb. Se amestecă și se gătește până când vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați stocul sau apa. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce apa fierbe, reduceți focul la minim, păstrați-l acoperit și gătiți timp de aproximativ 25 de minute, până când lintea este fragedă, dar are totuși o mușcătură bună și își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți orice exces de lichid și aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și pătrunjelul. Reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Pentru somon, condimentați fileurile cu sare și piper pe ambele părți și vopsiți untul moale pe partea pielii somonului. Folosiți totul, chiar dacă pare excesiv. Acesta este ceea ce face pielea atât de crocantă și perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu și adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline. Când strălucește, adăugați cu grijă somonul, cu pielea în jos. Se va stropi puțin, așa că aruncați somonul în oală încet și departe de voi. Gatiti timp de 5 minute, apoi intoarceti si gatiti timp de 3 minute sau pana cand ati obtinut coacerea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
În timp ce bucătarii de somon, pregătiți muștarul CR fra fra. Se amestecă împreună CR aproxormme fra aprox. che, 2 muștar, și coaja de lamaie, și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Pentru a servi acest fel de mâncare, lingurați o movilă de linte pe o farfurie și puneți somonul deasupra. Lingurați CR aproxormme fra peste peștele fierbinte și lăsați-l să se topească în filet și în linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
LinteLinte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Serviți mai mult sos alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Garnisiți cu câteva felii de lămâie, câteva crenguțe proaspete de cimbru și câteva măsline amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista