Franceză într-o clipă: Bernadette ' s Poisson, la Cr, la

Rețeta franceză într-o clipă: Poisson-ul Bernadette-ului la CR-ul este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cap la magazin și ridica usturoi, CR fra fra fra fra, fileuri de pește, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipită: Chaussons Aux Pommes cu scorțișoară Cr Corincme fra Corincche, Franceză Într-O Clipită: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls Cu CR Bucormme F, și Franceză într-un Flash (Clasic): Vanilie Crema de zahar ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. peștele se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Se combină de usturoi și CR fra fra fra împreună în castron mic.
Așezați un vas de copt ceramic pentru cuptor pe raftul central al cuptorului fierbinte timp de 5 minute. Puteți utiliza fie vase de copt ovale ceramice individuale (5 1/2 pe 8 inci), fie un vas mare de copt ceramic (9 pe 13 inci).
Adăugați 2 linguri de unt în vasul fierbinte (sau între cele patru feluri de mâncare individuale), folosind lingura de lemn pentru a întinde untul pe fundul vasului de copt.
Așezați peștele cu pielea în jos pe vasul de copt cu unt. Se acoperă cu CR ampermormme fra ampermormche.
Coaceți până când peștele este doar gătit (opac și fulgi), aproximativ 12 minute.
Între timp, într-o tigaie saut 8 1/2-inch, topiți untul rămas la foc mediu-mic.
Adăugați roșiile cu un vârf de zahăr și un vârf de sare. Acoperiți și gătiți până când roșiile se înmoaie și izbucnesc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Scoateți peștele din cuptor, presărați busuioc și lingurați roșiile deasupra.
Serviți imediat cu pâine caldă și crustă.