Franceză Tourtiere
Tourtiere Franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 2333 calorii, 42G de proteine, și 140g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.59 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pătrunjel, usturoi, salvie măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Franceză Canadiană Tourtiere I, Franceză Canadiană Tourtiere, și Tourtiere (Plăcintă De Porc Franceză Canadiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, se sotează ceapa și usturoiul în picături de slănină până se rumenesc.
Adăugați carne de porc măcinată. Gatiti pana se rumeneste, amestecand pana se rumeneste; se scurge. Se amestecă bulionul, sarea și piperul. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit.
Adăugați condimente și patrunjel. Se răcește la temperatura camerei.
Lingura de umplere în produse de patiserie căptușite 9 inch adânc farfurie placă de plăcintă. Se acoperă cu produse de patiserie rămase; sigilați marginile și orificiile de aerisire tăiate.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute mai mult sau până se rumenesc.