Franceză Tourtiere

Franceză Tourtiere
Tourtiere Franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 2333 calorii, 42G de proteine, și 140g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.59 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pătrunjel, usturoi, salvie măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Franceză Canadiană Tourtiere I, Franceză Canadiană Tourtiere, și Tourtiere (Plăcintă De Porc Franceză Canadiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, se sotează ceapa și usturoiul în picături de slănină până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați carne de porc măcinată. Gatiti pana se rumeneste, amestecand pana se rumeneste; se scurge. Se amestecă bulionul, sarea și piperul. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
BulionBulion
3
Adăugați condimente și patrunjel. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CondimenteCondimente
4
Lingura de umplere în produse de patiserie căptușite 9 inch adânc farfurie placă de plăcintă. Se acoperă cu produse de patiserie rămase; sigilați marginile și orificiile de aerisire tăiate.
5
Periați cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
6
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baron des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista