Fontina și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California

Fontina și Prosciutto cotlete de porc umplute cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California
Fontinan și Prosciutto cotlet de porc umplute cu pătrate mamaliga la gratar si struguri prăjiți California ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.42 pe portie. O porție conține 1452 calorii, 62g de proteine, și 93G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, fontina, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc umplute cu struguri prăjiți, Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute, și Prune la grătar și Prosciutto–cotlete de porc umplute.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Cotletele de porc. Faceți o saramură combinând apă, zahăr, sare, crengute de cimbru, cuișoare și fructe de pădure cu condimente într-o pungă re-sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
2
Adăugați cotletul de porc, sigilați punga și puneți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți Cotletele de porc și uscați-le. Folosind un cuțit de decojit, faceți o tăietură orizontală în centrul fiecărei cotlete pentru a face un buzunar. Umpleți o felie de fontina și prosciutto în fiecare buzunar și fixați-o cu o scobitoare. Setați 2 skillete mari din fontă la foc mediu-mare și adăugați un număr de 2 de ulei de măsline extravirgin în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ProsciuttoProsciutto
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
TigaieTigaie
CuțitCuțit
5
Adăugați 2 cotlete la fiecare dintre skillets și gătiți timp de 4 până la 5 minute până la auriu. Întoarceți cotletele, împingeți la 1 parte și setați ciorchini de struguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Stropiți cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper înainte de a pune tigăile la cuptor. Prăjiți cotletele timp de 5 până la 7 minute până când sunt fierte și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor când ați terminat și puneți cotletele și ciorchinii de struguri prăjiți deoparte pe o farfurie - păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Consolidați sucurile în 1 tigaie și puneți la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați un strop de stoc de pui în tigaie, răzuind fundul pentru a extrage toate aromele. Îndoiți untul rece în timp ce bateți pentru a îngroșa sosul. Condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, așezați 1 cotlet de porc pe fiecare farfurie deasupra unui pătrat de mămăligă La grătar, garnisiți cu un grup de struguri prăjiți și stropiți cu sos de tigaie. Setați un teanc de năsturel hidroponic pe 1 parte și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
NasturelNasturel
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
MamaligaMamaliga
UntUnt
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
10
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță mare. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Reduceți căldura și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
11
Adăugați smântâna și untul și continuați să amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
12
Se ia de pe foc; pliați în parmezan și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ParmezanParmezan
13
Se toarnă polenta într-un vas de copt puțin adânc de 9 x 13 inci și se întinde uniform cu o spatulă. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Tăiați polenta în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
15
Ungeți ambele părți cu ulei de măsline și transferați-le pe un grătar fierbinte. Grătați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista