Fontina-Supă De Crab De Legume

Fontina-Supă De Crab De Legume
Fontina - supa de Crab de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 635 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 3,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză fontina, piper cayenne, frișcă grea și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Supă De Crab De Legume, Crab și Fontina Ciuperci umplute, și Supă cremoasă de scoici, Crab și legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pat porumb uscat; se transferă într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se coace la 450 cp timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un cuptor olandez, călește ceapa, ardeii roșii și țelina în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, cimbru, cayenne și porumb. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
PorumbPorumb
5
Combinați făina și smântâna până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de bulion;adăugați brânză. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si branza se topeste. Porții de top cu crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BulionBulion
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista