Fontina la grătar cu anghinare și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fontina la grătar cu anghinare și ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ulei de măsline, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci umplute cu crab la grătar și Fontina, Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare, și Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, apoi se fierbe ciupercile, amestecând ocazional, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați inimi de anghinare și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Periați 1 parte a feliilor de pâine cu lingura rămasă ulei de măsline. Întoarceți 4 felii, apoi împărțiți amestecul de ciuperci și brânza între ele. Se acoperă cu feliile rămase, cu părțile unse în sus.
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți sandvișuri, apăsând ocazional și răsturnând o dată, până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, aproximativ 5 minute în total.