Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată
O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Cap la magazin și ridica toate scop făină, vin, generos de nucșoară la sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere, Gruyincrucrore și fondue de cidru, și Fondue Festivă Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați eșalotă feliată subțire și saut 3 minute. Reduceți căldura la minim; presărați șalotă cu zahăr, sare și piper. Saut până când șalotele sunt caramelizate, aproximativ 15 minute.
Transferați șalotele într-un castron mic.
Adăugați 1 1/2 căni de vin în tigaie; se fierbe 1 minut.
Se toarnă vinul într-o cratiță medie grea; se pune la foc mediu-mic. Aruncați brânza cu făină într-un castron mediu pentru a acoperi.
Adăugați jumătate de șalotă caramelizată în vin; adăugați amestecul de brânză cu pumni, amestecând până când brânza se topește și este netedă înainte de a adăuga mai mult. Subțire cu mai mult vin dacă amestecul este prea gros. Condimentează cu nucșoară, sare și piper.
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Setați oala peste lumânare sau arzător de căldură conservat. Top fondue cu șalotă caramelizată rămasă.
Se servește cu cuburi de pâine.