Fondue de zmeură cu inimi de nor de bezea

Fondue de zmeură cu inimi de nor de bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fondue de zmeură cu Meringue Cloud Hearts. Această rețetă face 10 porții cu 372 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cremă de tartru, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Meringue Hearts, Mousse de căpșuni cu inimi de bezea, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: fondue oală
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți crema într-o cratiță medie grea la foc mediu până când apar bule; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați bucățele albe și amestecați până se topesc și se netezesc. Se amestecă gemul și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
(din Cutie)(din Cutie)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați amestecul într-o oală de fondue. Pentru a menține fondue cald la masă pentru o perioadă lungă de timp, așezați peste o lumânare sau un arzător de căldură conservat. Dacă mâncați imediat, serviți într-o barcă decorativă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Serviți cu inimi de nor de bezea pentru scufundare.
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Linia 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Așezați albușurile de ou în vasul curat al unui mixer electric. Bateți la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați cremă de tartru și creșteți viteza la mare. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
9
Se amestecă în sare. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Se amestecă rapid în colorant alimentar, 1 picătură la un moment dat, până când se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Transferați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful stelei. Pipe 2-inch-diametru forma de inima bezea pe foi de copt preparate, spațierea uniform în afară.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Coaceți timp de 1 oră sau până când este uscat și crocant când este rupt în jumătate. Răciți bezelele complet pe foile de copt. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista