Fondue de zmeură cu inimi de nor de bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fondue de zmeură cu Meringue Cloud Hearts. Această rețetă face 10 porții cu 372 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cremă de tartru, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Meringue Hearts, Mousse de căpșuni cu inimi de bezea, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament special: fondue oală
Încălziți crema într-o cratiță medie grea la foc mediu până când apar bule; scoateți de pe foc.
Adăugați bucățele albe și amestecați până se topesc și se netezesc. Se amestecă gemul și lichiorul.
Transferați amestecul într-o oală de fondue. Pentru a menține fondue cald la masă pentru o perioadă lungă de timp, așezați peste o lumânare sau un arzător de căldură conservat. Dacă mâncați imediat, serviți într-o barcă decorativă cu sos.
Serviți cu inimi de nor de bezea pentru scufundare.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Linia 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament.
Așezați albușurile de ou în vasul curat al unui mixer electric. Bateți la viteză medie până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și creșteți viteza la mare. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi.
Se amestecă în sare. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Se amestecă rapid în colorant alimentar, 1 picătură la un moment dat, până când se obține culoarea dorită.
Transferați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful stelei. Pipe 2-inch-diametru forma de inima bezea pe foi de copt preparate, spațierea uniform în afară.
Coaceți timp de 1 oră sau până când este uscat și crocant când este rupt în jumătate. Răciți bezelele complet pe foile de copt. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.