Fondue De Usturoi, Spanac Și Cheddar

Fondue De Usturoi, Spanac Și Cheddar
Fondue de usturoi , spanac și Cheddar este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, brânză triplă cheddar, cremă de brânză philadelphia răspândită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă caramelizată cu usturoi, spanac și Cheddar, Fondue Cheddar, și Fondue Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul în cratiță medie pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul; gatiti 2 min., amestecând frecvent. Se amestecă vinul; aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Aruncați brânza mărunțită cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4
Adăugați, 1/2 cană la un moment dat, la amestecul de vin; gatiti 1 min. după fiecare adăugare sau până când brânza este complet topită, amestecând constant. Se amestecă crema de brânză răspândită;gatiti si amestecati 2 min. sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați spanac; gatiti 2 min. sau doar până se ofilesc, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Serviți într-o oală de fondue sau într-un mic aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista