Fondue De Usturoi, Spanac Și Cheddar
Fondue de usturoi , spanac și Cheddar este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, brânză triplă cheddar, cremă de brânză philadelphia răspândită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă caramelizată cu usturoi, spanac și Cheddar, Fondue Cheddar, și Fondue Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul în cratiță medie pe căldură medie.
Adăugați usturoiul; gatiti 2 min., amestecând frecvent. Se amestecă vinul; aduceți doar la foc mic.
Aruncați brânza mărunțită cu amidon de porumb.
Adăugați, 1/2 cană la un moment dat, la amestecul de vin; gatiti 1 min. după fiecare adăugare sau până când brânza este complet topită, amestecând constant. Se amestecă crema de brânză răspândită;gatiti si amestecati 2 min. sau până se topește.
Adăugați spanac; gatiti 2 min. sau doar până se ofilesc, amestecând continuu.
Serviți într-o oală de fondue sau într-un mic aragaz lent.