Fondue De Sud-Vest Cu Carne De Vită
Fondue sud-vest cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 15 porții cu 313 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză americană deli, dippers: cuburi de pâine, produs de brânză pasteurizat pepper-jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sud-Vest Chile Brânză Fondue, Fondue de vită cu sosuri, și Southwest Carne De Vită Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge.
Combinați produsul de brânză pepper-Jack, brânza americană și laptele într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la 8 minute sau până când brânza este topită, amestecând la fiecare 2 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată, roșiile și cilantro.
Se serveste cu dippers dorite.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Velveeta Pepper Jack pentru produsul de brânză preparat pasteurizat.