Fondue De Sud-Vest Cu Carne De Vită

Fondue De Sud-Vest Cu Carne De Vită
Fondue sud-vest cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 15 porții cu 313 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză americană deli, dippers: cuburi de pâine, produs de brânză pasteurizat pepper-jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sud-Vest Chile Brânză Fondue, Fondue de vită cu sosuri, și Southwest Carne De Vită Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați produsul de brânză pepper-Jack, brânza americană și laptele într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la 8 minute sau până când brânza este topită, amestecând la fiecare 2 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată, roșiile și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Garnisiți, dacă doriți.
4
Se serveste cu dippers dorite.
5
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Velveeta Pepper Jack pentru produsul de brânză preparat pasteurizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista