Dacă 87 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Crab Fondue ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, carne de crab, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue De Crab, Fondue Cu Brânză De Crab, și Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri sau într-un vas de frecare, încălziți toate ingredientele, cu excepția cărnii de crab și a pâinii, la foc mediu, amestecând constant, până când brânza este topită. Se amestecă carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-o oală de fondue sau într-un vas de frecare pentru a se încălzi; scufundarea va ține timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Suliță cuburi de pâine cu Furculițe de fondue; scufundați-vă în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau lapte.)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.