Fondue De Crab

Fondue De Crab
Dacă 87 cenți pe porție cade în bugetul dvs., Crab Fondue ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, carne de crab, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue De Crab, Fondue Cu Brânză De Crab, și Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri sau într-un vas de frecare, încălziți toate ingredientele, cu excepția cărnii de crab și a pâinii, la foc mediu, amestecând constant, până când brânza este topită. Se amestecă carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-o oală de fondue sau într-un vas de frecare pentru a se încălzi; scufundarea va ține timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Suliță cuburi de pâine cu Furculițe de fondue; scufundați-vă în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau lapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista