Fondue de brânză și anghinare
Brânză și anghinare Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de inimi de anghinare, brânză cheddar, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fondue de brânză și anghinare, Fondue de spanac și anghinare, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză.
Instrucțiuni
Amestecați brânza americană, laptele, sosul Worcestershire, făina și muștarul într-o cratiță de 3 litri. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se topeste branza.
Se amestecă brânza Cheddar până se topește. Se amestecă inimile de anghinare și ardeii grași.
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Păstrați cald peste flacără mică.
Se servește cu scobitori.