Fondue de brânză Matty ' s Brie
Matty ' s Brie Cheese Fondue ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și דל פחמימות, rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 451 calorii. Pentru $2.58 pe portie, primești un fel principal care servește 4. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți brânză brie, sherry, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brie & Arpagic Fondue, Fondue Brie și arpagic, și Brie și Fondue de ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Frecați usturoiul pe tot interiorul vasului de fondue, lăsând bucățile zdrobite în fund. De asemenea, puteți face fondue într-o tigaie obișnuită cu sos și transferați-o în oala cu fondue, dar de ce să obțineți două tigăi cu brânză nebună?
Adăugați vinul alb și sherry în oală și încălziți la foc mediu-mic.
Aruncați cuburile de brânză în amidon de porumb pentru a acoperi. Când vinul este fierbinte, adăugați brânza. Amestecați încet cu o lingură de lemn la început și apoi folosiți un tel. Se amestecă constant pentru a nu se arde pe fundul oalei. Când brânza s-a topit, scoateți-o de pe foc și radeți-o în puțină nucșoară. Condimentează cu sare și piper după gust. Fondue trebuie să fie netedă și să acopere o lingură de lemn. Dacă pare să curgă, adăugați mai multă brânză. Dacă este prea gros, adăugați un strop mai mult vin-cu moderație.
Pregătiți-vă baza de oală pentru fondue și păstrați fondue caldă la foc mic. Scoateți șervețelele bune de in și puneți masa. Aceasta este o masă de care să fii mândru!