Fondue De Brânză
Această rețetă servește 4. Dacă $1.79 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fondue de brânză ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 358 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză elvețiană, vin, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cățelul de usturoi (dacă îl folosiți) în jurul interiorului unei oale de fondue sau a unei cratițe din nonaluminiu, apoi aruncați-l.
Se adaugă vinul și se încălzește la fierbere. Reduceți flacăra (sau plita) la minim și adăugați sosul Alfredo, brânza elvețiană și nucșoara. Se amestecă constant până când brânza este topită și foarte fierbinte.
Adăugați kirsch sau brandy (dacă utilizați).
Se servește cu cuburi de pâine, pere feliate și mere feliate.