Fondue De Bere Și Cheddar
Beer & Cheddar Fondue este un fel principal care servește 8. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bere nealcoolică, făină, căței de usturoi și piper măcinat grosier. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fondue de bere și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Cheddar German și fondue de bere.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza și făina. Într-o cratiță mică, încălziți berea, usturoiul, muștarul și piperul la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați o mână de amestec de brânză. Se amestecă constant, folosind o mișcare de opt cifre, până se topește aproape complet. Continuați să adăugați brânză, câte o mână pe rând, permițând brânzei să se topească aproape complet între adăugiri. Păstrați cald.
Se servește cu covrigi și cârnați.