Fondue de bere și Cheddar
Fondue de bere și Cheddar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 623 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bere, făină, blocuri de brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Fondue de bere și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Fondue De Bere Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații de porc măcinați într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți și îndepărtați cârnații din tigaie.
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie.
Se adaugă făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând până se îngroașă.
Adăugați brânză, amestecând până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă cârnați, bere și următoarele 3 ingrediente.
Transferați într-o oală de fondue sau aragaz lent; păstrați cald la scăzut.
Se servește cu pâine franceză cubată sau pere feliate.
* Berea nealcoolică poate fi înlocuită cu berea obișnuită.