Fondue de bere și Cheddar

Fondue de bere și Cheddar
Fondue de bere și Cheddar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 623 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bere, făină, blocuri de brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Fondue de bere și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Fondue De Bere Și Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti cârnații de porc măcinați într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți și îndepărtați cârnații din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se adaugă făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Adăugați brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se ia de pe foc; se amestecă cârnați, bere și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Transferați într-o oală de fondue sau aragaz lent; păstrați cald la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu pâine franceză cubată sau pere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
* Berea nealcoolică poate fi înlocuită cu berea obișnuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista