Fondue Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Ciocolată

Fondue Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Fondue cu cremă de nucă de cocos cu ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 345 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă, cremă de nucă de cocos, bucăți de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fondue cu cremă de ciocolată și nucă de cocos, Cajeta De Nucă De Cocos Și Fondue De Ciocolată, și Fondue Cu Smântână De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare, grea, la foc mediu-mic, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Transferați într-o oală de fondue și păstrați cald peste un arzător de lumânări.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Serviți cu tort de lire și fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista