Fondue cu cremă de ciocolată și nucă de cocos
Nevoie de o garnitură fără gluten? Fondue cu cremă de ciocolată și nucă de cocos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, frișcă, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Cajeta De Nucă De Cocos Și Fondue De Ciocolată, și Fondue Cu Smântână De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crema îndulcită de nucă de cocos și 12 uncii de ciocolată într-o cratiță mare și grea. Se amestecă amestecul la foc foarte mic până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă frisca și se extrage. (Fondue poate fi pregătită cu 8 ore înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei. Se amestecă la foc mic pentru a se încălzi înainte de servire.)
Transferați amestecul în vasul de fondue.
Așezați peste lumânare sau arzător de căldură conservat.
Serviți cu fructe pentru scufundare.