Fondue Cu Brânză Albastră

Fondue de brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 126 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză se sfărâmă, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță cu fundul greu. Se amestecă făina și se gătește, amestecând constant, aproximativ 1 minut.
Adăugați laptele cald. Continuați să amestecați pe măsură ce sosul se îngroașă. Aduceți sosul la fiert.
Se presară cu sare și piper. Coborâți focul și gătiți, amestecând, 2 până la 3 minute. Se amestecă brânza albastră și crema de brânză și se gătește, aproximativ 2 minute până când brânza se topește complet.