Fondue cremoasă cu ou fiert și baghetă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fondue cremoasă cu ou fiert și baghetă. O porție conține 1060 calorii, 22g de proteine, și 91G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, cremă de brânză, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ouă fierte pe baghetă prăjită cu brânză de capră și vinetă de piper negru, Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou), și Fondue De Vită Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 1 până la 2 minute.
Se toarnă smântâna și se aduce la foc mic. Opriți focul și adăugați sarea și brânzeturile.
Lăsați să stea un minut sau 2, apoi amestecați pentru a topi complet brânzeturile. Acoperiți și păstrați cald.
Aduceți o tigaie medie de apă la foc mic foarte blând și adăugați oțetul alb. Spargeți un ou într-un vas mic și alunecați-l cu grijă în apă. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, in functie de cat de tare sau moale va place galbenusul.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Continuați cu restul ouălor.
Împărțiți bagheta și prăjiți-o sub broiler. Slather cu untul rămas și tăiat în felii.
Umpleți bolurile individuale cu amestecul de brânză și acoperiți cu ouăle pocate.
Garnisiți cu arpagic și serviți cu pâinea prăjită.