Folie păstrăv la grătar cu vin

Folie păstrăv la grătar cu vin
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Păstrăvul la grătar cu folie cu vin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pui Învelit În Folie Chinezească La Grătar, Păstrăv La Grătar, și Păstrăv Curcubeu Cu Vin Și Tarhon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pe o suprafață plană, așezați două foi de folie de aluminiu de aproximativ 18 inci lungime, astfel încât să se suprapună pentru a face o foaie lungă și lată. Clătiți păstrăvul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați peștele în centrul foliei la aproximativ 2 centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Se presară cu vin alb, unt topit și suc de lămâie. Condimentează cu pătrunjel, sare și piper. Îndoiți folia în sus în jurul peștelui și sertizați cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Așezați pachetul pe grătar și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Revista