Folie păstrăv la grătar cu vin
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Păstrăvul la grătar cu folie cu vin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pui Învelit În Folie Chinezească La Grătar, Păstrăv La Grătar, și Păstrăv Curcubeu Cu Vin Și Tarhon.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Pe o suprafață plană, așezați două foi de folie de aluminiu de aproximativ 18 inci lungime, astfel încât să se suprapună pentru a face o foaie lungă și lată. Clătiți păstrăvul și uscați-l.
Așezați peștele în centrul foliei la aproximativ 2 centimetri distanță.
Se presară cu vin alb, unt topit și suc de lămâie. Condimentează cu pătrunjel, sare și piper. Îndoiți folia în sus în jurul peștelui și sertizați cusăturile pentru a sigila.
Așezați pachetul pe grătar și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele este gătit.