Folie De Pui Balsamică Italiană
Învelișul de pui Balsamic Italian este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă ați jupuit, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Legume prăjite & Balsamic pui Wrap ... și provocare actualizare # 3, Busuioc și pui italian Balsamic, și Balsamic Friptură De Pui Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare cu fermoar.
Adăugați puiul în pungă; sigilați și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Rece; tăiați puiul în fâșii de 1/4 inci.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți puiul în mod egal între tortilla; rulează.