Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră

Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet Mignon feliat cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră. O porție conține 644 calorii, 23g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File mignon feliat cu fasole Fava, ridichi și sos de muștar, File Mignon Feliat Cu Fasole Fava, Ridichi Și Dres De Muștar, și Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și perele. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PerePere
3
Presărați cu zahăr, dați focul la minim și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna și brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Sare și piper ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
5
Încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați uleiul, lăsați să se încălzească până se ondulează și puneți fripturi. Gatiti fripturile pana se pot intoarce usor, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Între timp, ștergeți uleiul din tigaie și tortilla caldă, pe rând, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Felii subțiri fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
10
Răspândiți aproximativ 2 linguri. sos de brânză albastră pe fiecare tortilla, lăsând un 1-in. marja pe toate părțile. Completați fiecare cu 1/2 cană de frunze de spanac, 1/4 din feliile de friptură și 2 linguri. gust de ceapă-pere. Ori inch jos de tortilla peste ?umpluturi și pliați peste laturi pentru a forma împachetări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
FolieFolie
BrânzăBrânză
Ardei ArbolArdei Arbol
CeapăCeapă
FripturăFriptură
PerePere
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista