Focaccia Umplută Cu Vinetă De Ardei Prăjită
Rețeta Focaccia umplută cu vinaigretă de piper prăjită ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 18 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză de capră din bușteni, vinetă de ardei prăjită, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Fontinan și ardei roșu-Focaccia cu usturoi umplut, Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjit, și Pâine Focaccia Cu Ardei Dulce Prăjit.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal, folosind un cuțit zimțat; așezați, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt.
Stropiți uniform cu 1 cană de vinetă de piper prăjită.
Se presară uniform cu brânză de capră și nuci de pin.
Coaceți la 400 timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea de pui și tocați grosolan.
Presărați puiul peste jumătatea de jos a pâinii. Se acoperă cu salată și roșii; acoperiți cu jumătate de pâine superioară.
Serviți imediat cu restul de 1/2 cană de vinaigretă de piper prăjit.
Notă: am folosit focaccia acoperită cu ardei, ceapă, ciuperci și brânză de la o brutărie locală.