Focaccia umplută cu spanac și Feta

Focaccia umplută cu spanac și Feta
Rețeta de spanac și Focaccia umplute cu Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, brânză feta, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și Feta, și Pâine umplută cu Fetan și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Adăugați spanacul rămas; gatiti 2 minute, amestecand continuu, pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Se ia de pe foc; se amestecă feta și următoarele 6 ingrediente (prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Brânză FetaBrânză Feta
7
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; bateți aluatul într-un dreptunghi de 15 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Întindeți amestecul de spanac pe lungime peste jumătate de aluat, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți cealaltă jumătate de aluat peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
9
Tăiați fante diagonale de 5 (1 inch) în partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Combinați laptele și apa; periați uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
LapteLapte
11
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
12
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista