Focaccia umplută cu spanac și Feta
Rețeta de spanac și Focaccia umplute cu Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, brânză feta, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui umplut cu spanac și Feta, Pui umplut cu spanac și Feta, și Pâine umplută cu Fetan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Adăugați spanacul rămas; gatiti 2 minute, amestecand continuu, pana cand spanacul se ofileste.
Se ia de pe foc; se amestecă feta și următoarele 6 ingrediente (prin piper).
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; bateți aluatul într-un dreptunghi de 15 x 12 inci.
Întindeți amestecul de spanac pe lungime peste jumătate de aluat, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți cealaltă jumătate de aluat peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță.
Tăiați fante diagonale de 5 (1 inch) în partea superioară a aluatului.
Combinați laptele și apa; periați uniform peste aluat.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până devin aurii.