Focaccia Reubens

Focaccia Reubens
Focaccia Reubens ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați varză, maioneză, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați varza cu oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
3
Încălziți o presă de panini sau o plită. Aranjați focaccia pe o suprafață de lucru, tăiați părțile în sus. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
FocacciaFocaccia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
TigaieTigaie
BolBol
4
Întindeți pansamentul pe jumătățile inferioare ale focaccia. Puneți o felie de Gruyre pe pansament. Se acoperă cu carnea de vită, varza murată și feliile rămase de Gruyre. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul focaccia cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
FocacciaFocaccia
VarzăVarză
UntUnt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Adăugați sandvișurile în presă și gătiți la foc moderat până când brânza s-a topit și focaccia este crocantă și aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
BrânzăBrânză
6
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista