Focaccia De Coacăze De Rozmarin
Rețeta Focaccian de coacăze de rozmarin este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, făină de porumb, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rosemary Focaccia, și Rosemary Focaccia.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de făină, drojdie și 1 linguriță de sare într-un bol mare de amestecare, amestecând bine.
Combinați apa și 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță; se pune la foc mediu până când amestecul este foarte cald (120 până la 130).
Adăugați treptat amestecul lichid în amestecul de făină, bătând bine la viteza mică a unui mixer electric. Bateți 2 minute suplimentare la viteză medie. Amestecați treptat suficient din restul de 3/4 cană de făină de pâine pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 40 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe suprafața de lucru și aplatizați ușor.
Presărați coacăze și rozmarin peste aluat; frământați ușor pentru a încorpora coacăze și rozmarin. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească 15 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Lăsați aluatul să se odihnească 10 minute.
Ungeți aluatul cu 1 linguriță de ulei de măsline și presărați uniform cu sare kosher. Faceți găuri în aluat la intervale de 1 inch cu mânerul unei linguri de lemn.
Coaceți la 500 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.