Focaccia Cu Plante Italiene Ușoare
Focaccia cu plante italiene ușoare necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. O porție conține 263 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de zahăr, făină, apă foarte caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Umplutură Ușoară De Ierburi Italiene, Herb Focaccia, și Ulei de plante focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, drojdia nedizolvată, zahărul și sarea într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și apă, amestecând până se amestecă bine.
Întindeți aluatul în tigaie unsă de 13 x 9 inci. Acoperă.
Lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Introduceți mai multe găuri în aluat folosind mânerul unei linguri de lemn.
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline peste aluat; presărați parmezan și condimente italiene de ierburi. Acoperă.
Lăsați să crească încă 15 minute în timp ce cuptorul se preîncălzește la 375 de grade F.
Coaceți 30 până la 35 de minute până se rumenesc ușor. Se răcește ușor și se taie felii; se servește cald. Dacă doriți, serviți cu ulei de măsline suplimentar pentru scufundare.