Focaccia Cu Ierburi
Rețeta Focaccia cu ierburi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați frecat salvie, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Focaccia Cu Ierburi, Focaccia Cu Ceapă Cu Ierburi, și Pâine Focaccia Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul într-un castron.
Combinați busuiocul, oregano și salvie; presărați 4-1/2 lingurițe peste aluat.
Se presară sare și piper; frământați în aluat.
Se lasă să se odihnească 10 minute. Apăsați pe un 12-in uns. tigaie pentru pizza.
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Periați cu 1 lingură de ulei. Cu un mâner de lingură de lemn, faceți indentare la 1 in. intervale.
Se coace la 425 la 10 minute.
Periați cu amestecul de plante rămas.
Coaceți 5 minute mai mult sau până se rumenesc.
Tăiați în pene; serviți cald.