Rețeta Focaccia de ceapă, brânză și migdale ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână migdale, crustă originală de pizza pre-coaptă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați ceapă balsamică, roșii de moștenire și trei focaccia cu brânză, Ceapă Focaccia, și Ceapă Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați crusta de pizza pe foaia de biscuiți fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se întinde cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți ceapa uniform pe crusta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se presară cu brânză și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită.