Focaccia alac cu varză, dovlecei și Pecorino

Focaccia alac cu varză, dovlecei și Pecorino
Focaccia speltă cu Kale, dovlecei și Pecorino ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de varză, făină de alac, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Focaccia Cu Ceapă, Roșii Uscate La Soare Și Pecorino, Bulion asiatic de varză și sparanghel cu ALAC, și Salată De Kale Cu Pecorino Și Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina de alac cu drojdia, apa, mierea, 1 lingură de ulei de măsline și 3/4 linguriță de sare kosher și amestecați până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, nu mai mult de 1 minut. Ungeți vasul și readuceți aluatul în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Făină De AlacFăină De Alac
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați aluatul să crească, acoperit, într-un loc cald, fără curenți, până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți aluatul, apoi transferați-l pe foaia de copt și apăsați-l într-un oval de 12 pe 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Ungeți cu 1 linguriță de ulei de măsline. Apăsați mici indentări pe tot aluatul și presărați rozmarinul și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Lăsați aluatul să stea neacoperit timp de 45 de minute, până când crește ușor. Preîncălziți cuptorul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți focaccia aproximativ 30 de minute, până se rumenesc ușor peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, într-un castron, aruncați varza cu sucul de lămâie, ardeiul roșu zdrobit și 1 linguriță de ulei. Strângeți ușor varza pentru a o înmuia, apoi lăsați-o să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
KaleKale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare kosher și gătiți la foc moderat până devin aurii, 2 minute. Întoarceți dovlecelul, adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când dovlecelul este fraged, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10
Acoperiți focaccia cu kale și dovlecei și coaceți timp de 1 minut mai mult, pentru a încălzi legumele. Împrăștiați pecorino deasupra, tăiați-l în pene și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
FocacciaFocaccia
PecorinoPecorino
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista