Foarte Boabe Se Năruie
Foarte Berry Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 327 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ovăz cu gătit rapid, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Berry Crumble, Plăcintă Cu Fructe De Pădure, și Apple Berry Crumble.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ungeți patru ramekine de 6 uncii și transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie și puneți-le deoparte.
Pentru a face toppingul, într-un castron combinați migdalele, ovăzul, zahărul și condimentele.
Adăugați untul și, cu degetele sau cu o furculiță, frecați untul în ingredientele uscate până se formează firimituri mari și grosiere. Puneți deoparte în timp ce faceți umplutura.
Pentru a face umplutura, puneți fructele de pădure într-o strecurătoare așezată peste un bol pentru a prinde sucurile.
Adăugați zahărul și amidonul de porumb în sucuri și bateți până se omogenizează și amidonul se dizolvă. Îndoiți ușor fructele de pădure înapoi în sucurile lor și împărțiți amestecul între ramekinele unse. Acoperiți fiecare vas umplut cu o pătrime din toppingul de crumble și așezați-l pe foaia de copt.
Coaceți până când clocotește fierbinte și toppingul este auriu, aproximativ 20 de minute. Lăsați sfărâmăturile să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA