Flounder Florentin
Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 221 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți unt, lapte, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Flounder Caribe, Flounder Stefano, și Flounder Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați spanacul într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Sus cu fileuri.
Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă peste fileuri; se presară parmezan și boia.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20 de minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.