Flori de dovlecei prajite italiene
Reteta Italian prajit dovlecel flori este gata în aproximativ 43 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți o de frunze de mentă, bere, făină de auto-creștere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Flori de dovlecei umplute, Flori de dovlecel umplute cu pansament de măsline, și Flori de dovlecei prăjiți.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente pentru aluat împreună într-un castron.
Bateți albușurile de ou până când sunt ferme și pliați în aluat.
Tăiați fiecare dovlecel în 1/2 pe lungime, dar nu tăiați până la capăt, astfel încât să aveți încă floarea intactă la capăt.
Încălziți uleiul pentru prăjirea adâncă la 375 grade F (190 grade C). Înmuiați fiecare dovlecel cu floarea sa în aluat și prăjiți în ulei până se rumenesc și se rumenesc.
Scurgeți-le pe hârtie de bucătărie, apoi așezați-le pe o farfurie de servire, presărați sare, ardei iute și mentă și stropiți cu oțet.