Florentiner la mama
Florentiner la mama ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 44. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, migdale albite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bahama Mama, Bahama Mama, și Mama ' s Manicotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un robot de bucătărie, măcinați împreună 1 1/2 căni de migdale, făină și sare. Vrei o cotletă fină, dar nu vreipulverizați migdalele într-o făină sau transformați-o într-o pastă; ar trebui să existe câteva bucăți frumoase de migdale încă vizibile. Puneți deoparte într-un castron de-a lungulcu restul de 1/2 cană de migdale netocate.
Într-o cratiță la foc mic, combinați zahărul, mierea, smântâna și untul. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ridicați căldura la mediu-mare și fixați-o pe un termometru cu bomboane.
Se încălzește amestecul la 235 F.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați imediat amestecul de migdale. Așteptați un minut pentru ca aluatul să se răcească la atingere, apoi amestecați extractul de migdale.
În timp ce aluatul este încă cald și flexibil, scoateți-l în lingurițe pe o tigaie căptușită cu pergament. Folosesc o linguriță de linguriță pentru fursecuri rotunde de 2 inci. Spaționați cookie-urile la câțiva centimetri distanță, deoarece se vor răspândi.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Alternativ, apăsați aluatul într-o formă de tort în formă de inimă pulverizată cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc.
În timp ce prăjiturile se răcesc, așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare sesiune șicontinuând până când ciocolata este complet topită.
Stropiți ciocolata peste Florentinele răcite. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la o săptămână.