Float Departe Tort Strat

Float Departe Tort Strat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Float Away Layer Cake. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, și Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați unt, ouă și apă. Bateți la viteză mică 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați nuca de cocos pe o tigaie jellyroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până devin aurii, amestecând la fiecare 3 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Feliați fiecare strat în jumătate orizontal, creând 4 straturi.
8
Ștergeți umezeala din ananas și mango cu prosoape de hârtie. Aruncați ușor fructele împreună într-un castron mediu. Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Întindeți 1/3 cană frișcă, 1 cană amestec de fructe și 1/3 cană nucă de cocos prăjită între straturi. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu nucă de cocos prăjită. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista