Float Departe Tort Strat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Float Away Layer Cake. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, și Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină.
Instrucțiuni
Ungeți ușor și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci).
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați unt, ouă și apă. Bateți la viteză mică 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Așezați nuca de cocos pe o tigaie jellyroll.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până devin aurii, amestecând la fiecare 3 minute. Se răcește complet.
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Feliați fiecare strat în jumătate orizontal, creând 4 straturi.
Ștergeți umezeala din ananas și mango cu prosoape de hârtie. Aruncați ușor fructele împreună într-un castron mediu. Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Întindeți 1/3 cană frișcă, 1 cană amestec de fructe și 1/3 cană nucă de cocos prăjită între straturi. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu nucă de cocos prăjită. Se răcește până este gata de servit.