Fleică învelită cu slănină la grătar

Fleică învelită cu slănină la grătar
Reteta BBQ Bacon-învelite fleică ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Fleică de grătar învelită în slănină, Bacon Învelit Fleică, și Bacon Învelit Fleică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare până când marginile încep să se onduleze, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Rezervați aproximativ 1 lingură de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in picaturile de slanina pana cand ceapa se inmoaie, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Se ia de pe foc și se răcește.
6
Amestecați ceapa răcită și usturoiul, carnea de vită măcinată, 1/2 cană sos de grătar, pesmet, ouă, sos Worcestershire, muștar Dijon, oregano și pudră de chili împreună cu mâinile într-un castron mare. Formați amestecul de carne de vită într-o bucată de carne în formă de jurnal; așezați în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De GrătarSos De Grătar
Muștar DijonMuștar Dijon
PesmetPesmet
Praf De ChiliPraf De Chili
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Înfășurați felii de slănină parțial gătite în jurul pâinii de carne, învelind capetele de slănină sub pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FolieFolie
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți carnea învelită în slănină cu 3 linguri sos de grătar. Continuați să coaceți până nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista