Fleică toscană cu sos de ciuperci

Fleică toscană cu sos de ciuperci
Pâinea de carne toscană cu sos de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 398 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciuperci, pastă de roșii, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2620 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ziti cu sos de ciuperci porcini toscane, Polpettone în umido con funghi (pâine de carne în sos de roșii și ciuperci), și Fleică de gătit țărănească toscană.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în două căni de apă călduță timp de o jumătate de oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Faceți amestecul de pâine de carne: într-un castron, rupeți carnea de vită cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, combinați laptele și pâinea și amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați laptele și pâinea în carne, împreună cu ceapa, sarea, piperul, prosciutto, brânza și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se amestecă bine cu mâna.
6
Se amestecă gălbenușul de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Formați-vă într-o formă de pâine: formați carnea într-o bilă fermă și rotundă; apoi rotiți-o într-o pâine asemănătoare salamului de aproximativ doi centimetri și jumătate grosime. Atingeți cu palma pentru a alunga orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rotiți pâinea în firimiturile de pâine până când este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Scurgeți și tocați ciupercile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Scurgeți ciupercile (rezervând apa de înmuiere) și clătiți-le de mai multe ori în apă curată și rece. Se toacă ciupercile aproximativ și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Se strecoară apa de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Bateți pasta de roșii în lichidul de înmuiere și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Rumeniți pâinea de carne în unt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
14
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez sau o tigaie grea pentru caserole suficient de mare pentru carne. Rumeniți pâinea de carne pe toate părțile în tigaie la foc mediu după ce spuma de unt dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați vinul. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se fierbe vinul rapid până se reduce jumătate, întorcând cu grijă pâinea de carne o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați ciupercile tocate și apa de ciuperci de roșii: dați focul la mediu mic și adăugați ciupercile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați apa de ciuperci cu pastă de roșii în carne și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute, întorcând carnea o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați să se odihnească pe o tăietură înainte de a tăia: îndepărtați cu grijă carnea pe o tăietură. Lăsați-l să se răcească ușor și să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în felii înclinate de aproximativ 3/8 de inch grosime.
7
Dacă sosul pare subțire, concentrați-l fierbând rapid câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se toarnă puțin sos pe un platou cald de servire, se aranjează feliile de carne, apoi se acoperă restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 78 de dolari.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista