Fleică toscană cu sos de ciuperci

Fleică toscană cu sos de ciuperci
Pâinea de carne toscană cu sos de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 398 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciuperci, pastă de roșii, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2620 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ziti cu sos de ciuperci porcini toscane, Polpettone în umido con funghi (pâine de carne în sos de roșii și ciuperci), și Fleică de gătit țărănească toscană.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în două căni de apă călduță timp de o jumătate de oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Faceți amestecul de pâine de carne: într-un castron, rupeți carnea de vită cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un castron mic, combinați laptele și pâinea și amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați laptele și pâinea în carne, împreună cu ceapa, sarea, piperul, prosciutto, brânza și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se amestecă bine cu mâna.
6
Se amestecă gălbenușul de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
7
Formați-vă într-o formă de pâine: formați carnea într-o bilă fermă și rotundă; apoi rotiți-o într-o pâine asemănătoare salamului de aproximativ doi centimetri și jumătate grosime. Atingeți cu palma pentru a alunga orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Rotiți pâinea în firimiturile de pâine până când este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Scurgeți și tocați ciupercile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Scurgeți ciupercile (rezervând apa de înmuiere) și clătiți-le de mai multe ori în apă curată și rece. Se toacă ciupercile aproximativ și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Se strecoară apa de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Bateți pasta de roșii în lichidul de înmuiere și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Rumeniți pâinea de carne în unt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
14
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez sau o tigaie grea pentru caserole suficient de mare pentru carne. Rumeniți pâinea de carne pe toate părțile în tigaie la foc mediu după ce spuma de unt dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Adăugați vinul. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se fierbe vinul rapid până se reduce jumătate, întorcând cu grijă pâinea de carne o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați ciupercile tocate și apa de ciuperci de roșii: dați focul la mediu mic și adăugați ciupercile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați apa de ciuperci cu pastă de roșii în carne și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute, întorcând carnea o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Lăsați să se odihnească pe o tăietură înainte de a tăia: îndepărtați cu grijă carnea pe o tăietură. Lăsați-l să se răcească ușor și să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în felii înclinate de aproximativ 3/8 de inch grosime.
7
Dacă sosul pare subțire, concentrați-l fierbând rapid câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se toarnă puțin sos pe un platou cald de servire, se aranjează feliile de carne, apoi se acoperă restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 78 de dolari.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista