Fleică toscană cu sos de ciuperci

Fleică toscană cu sos de ciuperci
Pâinea de carne toscană cu sos de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 398 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciuperci, pastă de roșii, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2620 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ziti cu sos de ciuperci porcini toscane, Polpettone în umido con funghi (pâine de carne în sos de roșii și ciuperci), și Fleică de gătit țărănească toscană.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în două căni de apă călduță timp de o jumătate de oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Faceți amestecul de pâine de carne: într-un castron, rupeți carnea de vită cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mic, combinați laptele și pâinea și amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați laptele și pâinea în carne, împreună cu ceapa, sarea, piperul, prosciutto, brânza și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă bine cu mâna.
6
Se amestecă gălbenușul de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Formați-vă într-o formă de pâine: formați carnea într-o bilă fermă și rotundă; apoi rotiți-o într-o pâine asemănătoare salamului de aproximativ doi centimetri și jumătate grosime. Atingeți cu palma pentru a alunga orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rotiți pâinea în firimiturile de pâine până când este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Scurgeți și tocați ciupercile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Scurgeți ciupercile (rezervând apa de înmuiere) și clătiți-le de mai multe ori în apă curată și rece. Se toacă ciupercile aproximativ și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Se strecoară apa de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Bateți pasta de roșii în lichidul de înmuiere și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Rumeniți pâinea de carne în unt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez sau o tigaie grea pentru caserole suficient de mare pentru carne. Rumeniți pâinea de carne pe toate părțile în tigaie la foc mediu după ce spuma de unt dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Adăugați vinul. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se fierbe vinul rapid până se reduce jumătate, întorcând cu grijă pâinea de carne o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați ciupercile tocate și apa de ciuperci de roșii: dați focul la mediu mic și adăugați ciupercile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați apa de ciuperci cu pastă de roșii în carne și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute, întorcând carnea o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați să se odihnească pe o tăietură înainte de a tăia: îndepărtați cu grijă carnea pe o tăietură. Lăsați-l să se răcească ușor și să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în felii înclinate de aproximativ 3/8 de inch grosime.
7
Dacă sosul pare subțire, concentrați-l fierbând rapid câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se toarnă puțin sos pe un platou cald de servire, se aranjează feliile de carne, apoi se acoperă restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 78 de dolari.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista