Fleică De Grătar
Fleică Barbeque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet, sare, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Fleică De Lămâie La Grătar, Mini Friptură La Grătar, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați împreună carnea de vită, firimiturile de pâine, ceapa, oul, sarea, piperul și 1/2 cană din sosul de roșii. Formați acest amestec într-o pâine și puneți-l într-o tigaie superficială. Amestecați sosul de roșii rămas, oțetul, zahărul, muștarul, Worcestershire și apa (dacă este prea groasă).
Se toarnă acest sos peste foaia de carne.
Coaceți timp de 1 oră, bătând la fiecare 15 minute cu sucurile de tigaie.
Nota bucătarului: încercați să serviți ca un sandwich cu maioneză.