Fleac De Piersici Proaspete
Fleacul proaspăt de piersici este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână piersici, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fleac de piersici și fructe de pădure, Fleac De Piersici La Grătar, și Fleac de mure-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați piersicile într-un castron mare și aruncați ușor cu suc de lămâie.
Așezați 1 cană de piersici într-un blender, puneți deoparte feliile rămase și amestecați până se omogenizează.
Puneți iaurtul într-un castron; se amestecă piureul de piersici și coaja de lămâie până se omogenizează bine.
Tăiați tortul cu mâncare înger în pătrate și așezați jumătate în fundul unui vas de sticlă. Puneți jumătate din feliile de piersică peste tort. Acoperiți cu jumătate din amestecul de iaurt.
Așezați pătratele de tort rămase peste iaurt. Se acoperă cu piersici, rezervând 5 sau 6 felii pentru garnitură. Acoperiți cu amestecul de iaurt rămas.
Se ornează cu felii de piersici. Dați la frigider până când este gata de servit.