Fleac De Carne Tocată

Fleac De Carne Tocată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mincemeat fleac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tortul cu mâncare de înger, frisca grea, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cum să faci un fleac / fleac italian de Crăciun, Carne tocată, și Carne Tocată Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați gălbenușurile de ou, laptele, zahărul, coaja de lămâie și sarea până se amestecă. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul ajunge la 160 CP, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
3
Între timp, combinați carnea tocată și sucul de lămâie. Rupeți tortul în 1-in. cuburi; așezați o treime din tort într-un castron mic sau 2-qt. castron de servire. Se acoperă cu o treime din cremă și jumătate din carnea tocată. Repetați straturile. Se acoperă cu cremă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Carne TocatăCarne Tocată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Într-un castron, bateți smântâna și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi; se întinde peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Garnisiți cu cireșe, dacă doriți. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista