Fleac De Afine-Portocaliu

Fleac De Afine-Portocaliu
Afine-portocaliu fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 401 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, sare, coajă portocalie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Afine Portocaliu Fleac, Fleac De Afine-Portocaliu, și Fleac De Afine-Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul de afine, combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute, amestecând ocazional. Apăsați amestecul de afine printr-o sită peste un bol, rezervând 1 2/3 căni de afine pur și aruncați solidele. Acoperiți sosul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti crema, combinați 1/4 cană de lapte și ou într-un bol mic și amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță medie și adăugați treptat 1 1/2 căni de lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 1 minut, amestecând constant amestecul. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
5
Se toarnă într-un castron, și se acoperă suprafața de cremă cu folie de plastic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Cojiți portocalele, îndepărtând partea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
7
Tăiați fiecare portocală pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
8
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri; deoparte.
9
Împărțiți ladyfingers; rupeți fiecare jumătate în treimi. Aliniați partea de jos a unui vas de sticlă cu 3 litri sau a unui castron cu jumătate de ladyfingers. Lingură 1 cană cremă peste ladyfingers. Puneți jumătate din sosul de afine peste cremă. Aranjați jumătate din felii de portocale peste sosul de afine și în jurul marginii interioare a bolului. Repetați procedura, terminând cu felii de portocale. Acoperiți și răciți 8 ore. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut și 1 linguriță de migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Felii De PortocaleFelii De Portocale
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista