Fleac De Afine-Portocaliu
Reteta Cranberry-Orange fleac ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 4 ore și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă fără gluten servește 25 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână gelatină cu aromă de afine jell-o, topping biciuit cool whip lite, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Afine-Portocaliu, Fleac De Afine-Portocaliu, și Cranberry Orange Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Bateți amestecurile de budincă, scorțișoara și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Lăsați să stea 5 min. sau până se îngroașă. Se amestecă biciul rece.
Scoateți 1 cană cuburi de gelatină; pus deoparte.
Puneți jumătate din fiecare dintre cuburile de gelatină rămase, cuburile de tort, portocalele și budinca în 3-qt. castron de servire. Repetați straturile; top cu cuburi de gelatină rezervate. La frigider 1 oră.