Flautas De Pui
Flautas de pui este un fără gluten rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de tortilla de porumb, jumătăți de piept de pui, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. 745 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Taquitos o Flautas De Pollo (Taquitos de pui sau Flautas), Flautas de pui și brânză, și Flautas De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați puiul mărunțit, sosul picant și chimenul măcinat.
Într-o tigaie mică încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Puneți o tortilă de porumb în ulei timp de 1 până la 2 secunde pe ambele părți pentru a se înmuia. Repetați cu toate tortilele (dacă este posibil, cereți cuiva să vă ajute să faceți acest lucru).
Loc tortilla pe prosop de hârtie pentru a absorbi o parte din ulei.
Puneți 1 lingură de amestec de pui în centrul unei tortilla și presărați niște brânză deasupra.
Rotiți tortilla și așezați-o pe o foaie de prăjituri ușor unsă, cu cusătura în jos. Repetați cu toate tortilele până când amestecul de pui a dispărut. Dacă a mai rămas brânză, presărați-o peste tortilele rulate.
Coaceți tortilele în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 25 de minute sau până când tortilele sunt puțin crocante și se rumenesc.