Flanuri de parmezan cu roșii și busuioc

Flanuri de parmezan cu roșii și busuioc
Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 194 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Cap la magazin și ridica piper, liniuță de piper, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Spaghete Squash Cu Roșii, Busuioc Și Parmezan, Flanuri de porumb dulce și parmezan, și Spaghete Squash cu roșii, busuioc și parmezan (și o da.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat 4 (6 uncii) cupe cremă sau ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați 3 linguri de făină într-un castron mediu. Adăugați treptat lapte în castron, amestecând constant cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați albușuri și ouă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
5
Adăugați Parmigiano-Reggiano, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se amestecă bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CremăCremă
PiperPiper
SareSare
6
Așezați căni de cremă într-o tigaie pătrată de 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați Roșia, strop de sare și strop de piper într-un castron mediu. Slăbiți marginile flancurilor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
BolBol
9
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii. Puneți 1/2 cană de amestec de roșii peste fiecare flan. Completați fiecare porție cu 1 lingură de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
10
Notă de vin: aceste flanuri nemaipomenite își iau o mare parte din savoarea lor din brânza Parmigiano-Reggiano. Deoarece brânza are o aromă de nucă/sărată, se împerechează bine cu un roșu deschis pământesc. În mod tradițional, Chianti ar umple această factură, dar pentru o întorsătură mai modernă, încercați în schimb un Pinot noir din California. Pinot este un câștigător cu cele mai multe brânzeturi tari. Un favorit: Saintsbury 2006 Pinot Noir din Carneros, California, despre $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
VinVin
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista