Flanuri de parmezan cu roșii și busuioc
Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 194 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Cap la magazin și ridica piper, liniuță de piper, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Spaghete Squash Cu Roșii, Busuioc Și Parmezan, Flanuri de porumb dulce și parmezan, și Spaghete Squash cu roșii, busuioc și parmezan (și o da.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Coat 4 (6 uncii) cupe cremă sau ramekins cu spray de gătit.
Așezați 3 linguri de făină într-un castron mediu. Adăugați treptat lapte în castron, amestecând constant cu un tel până se omogenizează.
Adăugați albușuri și ouă; se amestecă bine.
Adăugați Parmigiano-Reggiano, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se amestecă bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați căni de cremă într-o tigaie pătrată de 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Combinați Roșia, strop de sare și strop de piper într-un castron mediu. Slăbiți marginile flancurilor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii. Puneți 1/2 cană de amestec de roșii peste fiecare flan. Completați fiecare porție cu 1 lingură de busuioc.
Notă de vin: aceste flanuri nemaipomenite își iau o mare parte din savoarea lor din brânza Parmigiano-Reggiano. Deoarece brânza are o aromă de nucă/sărată, se împerechează bine cu un roșu deschis pământesc. În mod tradițional, Chianti ar umple această factură, dar pentru o întorsătură mai modernă, încercați în schimb un Pinot noir din California. Pinot este un câștigător cu cele mai multe brânzeturi tari. Un favorit: Saintsbury 2006 Pinot Noir din Carneros, California, despre $ Karen MacNeil