FLAN TRADIȚIONAL (FLAN DE LECHE)
Flanul tradițional (FLAN de LECHE) este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 463 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 398 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flan De Arequipe (dulce de leche Flan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un bol mediu, folosind un mixer electric.
Se amestecă ouăle, gălbenușurile de ou și 1 lingură de zahăr timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, laptele integral și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.