Flan Tradițional De Caramel
Flanul tradițional de Caramel este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ouă, lapte, sare și extract de vanillan. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ FLAN TRADIȚIONAL (FLAN DE LECHE), Leche Flan (Caramel Flan), și Flan de Caramelo (Flan de Caramel).
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea sau tigaie peste mediu-mic, încălziți 3/4 cană de zahăr. Nu se amestecă. Când zahărul este topit, reduceți focul la minim; gatiti pana cand siropul se rumeneste, amestecati constant. Se toarnă rapid într-un vas de sufle neîngrășat sau 2-qt. vas rotund de copt, înclinându-se pentru a acoperi fundul vasului.
Se lasă să stea 10 minute.
Într-o cratiță, încălziți laptele până se formează bule în jurul părților laterale ale cratiței.
Se ia de pe foc. Într-un castron, bateți ouăle, sarea și zahărul rămas. Se amestecă 1 cană de lapte cald în amestecul de ouă; întoarceți totul în tigaie și amestecați bine.
Se toarnă în vasul pregătit.
Așezați vasul într-o tigaie mare. Umpleți tigaia mai mare cu apă clocotită la o adâncime de 1 in.
Se coace la 325 de euro timp de 55-60 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul va jiggle).
Scoateți vasul de flan pe un suport de sârmă; se răcește timp de 1 oră. Se dă la frigider timp de 3-4 ore sau până se răcește bine. Rulați un cuțit în jurul marginii și inversați pe un platou de servire cu ramă. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino
Creme Caramel în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Tempranillo. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.